Rólunk

Már a kezdetekkor megfogadtuk, hogy "olyan órákat készítünk, amelyek egyedi tervezésüknek, kiváló ár-érték arányuknak és termékminőségüknek köszönhetően a Made in Germany védjegyet képviselik".

Az IRON ANNIE, a ZEPPELIN és a Bauhaus védjegyek mind úttörő szellemet és innovációt, a hagyományos kézművességet, a magas minőséget és a hosszú élettartamot képviselik. Ezek az értékek ösztönöznek bennünket a jelenben, és a jövőre nézve is.

A POINTtec egy közepes méretű családi vállalkozás, amely ma is független és a tulajdonosok által irányított. Ez megadja a szükséges döntési autonómiát és rugalmasságot ahhoz, hogy valós időben reagálni tudjunk ügyfeleink igényeire.

Több, mint 30 éves tapasztalattal garantáljuk óráink megbízható minőségét, az időtálló dizájnt és fejlesztési szakértelmet. Minden terv a POINTtec saját fejlesztése. Bízunk első osztályú és megbízható beszállítóinkban, akik a magas áru luxusórák ismert gyártói számára is szállítanak. Minden óránkat tapasztalt szakemberek gyártják Németországban, magas minőségi elvárásoknak megfelelően – így érdemelték ki, hogy a Made in Germany védjegyet viselhetik.